Vis enkelt innlegg
Gammel 04-01-12, 21:32   #27
langaard
Seniormedlem
 
Medlem siden: Nov 2010
Innlegg: 6.428
langaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisk

Sv: Kunstig søtning i maten

Opprinnelig lagt inn av Dietta, her.

Jeg bruker kun søtning når jeg baker og det er sjelden. Baker jo høykarbo til selskap etc, men da spiser jeg ikke.
Når jeg baker, tenker jeg egentlig ikke over hva jeg bruker, siden det omtrent skjer kun hvert skuddår. Men i skapet har jeg det meste: Sukrin, sukrinmelis, stevia, tagatesse og natreen både flytende og pulver

Edit: glemte helt splendaen jeg. Så da har jeg vel nesten alt som finnes

Da er du helgardert , ja

langaard er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat