Vis enkelt innlegg
Gammel 10-11-05, 22:31   #8
Ziggy
Gjest
 
Medlem siden: Sep 2005
Alder: 57
Innlegg: 1.123
Ziggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastiskZiggy er bare helt fantastisk

Sv: Forskning forklarer hvordan proteiner metter og hindrer overspising.

Opprinnelig lagt inn av ssskaldeman

Enligt mina erfarenheter är det bara överskottsproteinet som omvandlas till socker. Äter du 0,4 gram protein (vårt behov) per kilo kroppsvikt så vill jag påstå att ingenting av proteinet omvandlas till socker. Hon använder ordet "can" på ett par ställen, och det är just vad det handlar om. Protein "kan" omvandlas till socker, men bara om du äter tillräckligt mycket av det. Jag skulle säga att du behöver mer än ett gram protein per kilo kroppsvikt innan du har anledning att fundera på saken.

Sten Sture

Også her er vi enige... for man må være klar over at selv om kroppen bryter ned muskelvev, og på den måten frigjør proteiner, så er det ikke derved sagt at kroppen bare bruker disse til energi eller skiller dem ut som slaggstoffer... faktum er at gjenbruket av fristilte aminosyrer er betydelig.

Ziggy er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Wolfgang Lutz / Optimal Ernæring Svar med sitat