Vis enkelt innlegg
Gammel 05-01-12, 15:38   #2
Yrla
Seniormedlem
 
Yrla sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 4.612
Yrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt av

Sv: Sukkeralkoholer

Ja, hvis målet er å gå ned i vekt er det jo det.
40-50% av Maltitol opptaes selv om atkins sier de kan trekkes fra pga "lav" blodsukkerstigningseffekt", GI 36 er ikke så lavt synes jeg da men, og tagatesse: 15-20%, GI 2. Xylitol har GI 13. Isomalt og sorbitol har GI 9. Sukrin, mannitol, stevia og ren sukralose har GI 0.
Maltitolsirup GI 53!!

I fribol bl.a er det et fyllmiddel som ikke har påvirkning på blodsukkeret. Fribol sukkertøy fåes på apotek. Søtet med sukralose med GI 0.
A recent study lead by Zhong Jie of Rui Jin Hospital in Shanghai, “Studies on the effects of polydextrose intake on physiologic functions in Chinese people,” confirms Dr. Wolever’s belief. This study, reported in the American Journal of Clinical Nutrition, Vol. 72, No. 6, 1503-1509, December 2000, concluded that “polydextrose had no significant effect on blood biochemistry indexes” include the glycemic index. Their study confirmed “that polydextrose is nonglycemic.”
Om du ikke får gass og diare av maltitol opptar du sukkeret og får høyt blodsukker, ikke straks som med vanlig sukker kanskje men en stund etter! http://www.phlaunt.com/lowcarb/19059967.php

__________________
Do what you like!

Sist redigert av Yrla : 05-01-12 kl 15:56.
Yrla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat