Vis enkelt innlegg
Gammel 06-01-12, 22:16   #1
Bøtt
Seniormedlem
 
Bøtt sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2009
Innlegg: 6.153
Bøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressursBøtt er en virkelig god ressurs

Torsk på purreseng

800 gr torskefilet,i terninger
2ss smør
1 purreløk kuttet i ringer.
3dl fløte
2ts karri
2 hardkokte egg finhakket
2 tomater, finhakket
gressløk finhakket
Salt og pepper.

Smelt smør i en stekepanne og surr purreløken blank.Rør inn karri og slå i fløten.Legg i fiskestykkene terningene forsiktig i pannen.Slå ned varmen og la det trekke til fisken er kokt ca.10min.Smak til med salt og papper .Dryss over hakket egg ,tomat og gressløk rett før servering.

Bøtt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat