Vis enkelt innlegg
Gammel 06-01-12, 22:17   #1
FrkMarge
Seniormedlem
 
FrkMarge sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 920
FrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlys

Fiskekaker - hvordan få dem mindre porøse?

I dag lagde jeg fiskekaker på lavkarbovis og de ble faktisk kjempegode.
Jeg brukte fiskerester fra fryseren; en pakke frossen torsk, 3-400g lyrfillet og en stor selvfisket makrell.
Alt ble hakket i foodprosessor sammen med masse fløte, 2 egg, 2-3 dl rapsolje, salt, pepper og gressløk.

Farsen ble fin og fast og jeg stekte dem i en blanding av smør og rapsolje.

Men så kommer spørsmålet: Jeg skulle ønske de ble mer kremet, slik som vanslige fiskekaker man kjøper... litt sånn som fiskepudding... hvordan får man til det?
De kunne også ha vært litt mer sammenhengende etter min smak, for de var litt vanskelige å steke uten å falle fra hverandre.

Kakene må være glutenfrie og så lavkarbo som mulig

Noen som har tips her?

__________________



FrkMarge er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse/LCHF Svar med sitat