Sv: Fiskekaker - hvordan få dem mindre porøse?
Opprinnelig lagt inn av FrkMarge, her.
I dag lagde jeg fiskekaker på lavkarbovis og de ble faktisk kjempegode.
Jeg brukte fiskerester fra fryseren; en pakke frossen torsk, 3-400g lyrfillet og en stor selvfisket makrell.
Alt ble hakket i foodprosessor sammen med masse fløte, 2 egg, 2-3 dl rapsolje, salt, pepper og gressløk.
Farsen ble fin og fast og jeg stekte dem i en blanding av smør og rapsolje.
Men så kommer spørsmålet: Jeg skulle ønske de ble mer kremet, slik som vanslige fiskekaker man kjøper... litt sånn som fiskepudding... hvordan får man til det?
De kunne også ha vært litt mer sammenhengende etter min smak, for de var litt vanskelige å steke uten å falle fra hverandre.
Kakene må være glutenfrie og så lavkarbo som mulig
Noen som har tips her?
Hva med og blande litt jbk i farsen?
|