Vis enkelt innlegg
Gammel 07-01-12, 10:50   #11
Lemen
Seniormedlem
 
Lemen sin avatar
 
Medlem siden: May 2006
Alder: 45
Innlegg: 2.788
Lemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastisk

Sv: Fiskekaker - hvordan få dem mindre porøse?

Opprinnelig lagt inn av FrkMarge, her.

Ja nå hadde min fisk vært fryst riktignok..., men jeg har prøvd å lage fiskekaker før med fersk fisk og den ble heller ikke slik "pudding" aktig... altså mer som fiskepudding, ikke som seikarbonader om dere skjønner?

Det var vel egentlig ikke puddingkonsistens jeg først og fremst tenkte på da jeg skrev det med fersk fisk og iskalde ingredienser, men på bindeevnen siden du sa de falt fra hverandre da du stekte de. Det blir vel to forskjellige ting?

__________________



Lemen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat