Vis enkelt innlegg
Gammel 10-01-12, 08:59   #16
Yrla
Seniormedlem
 
Yrla sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 4.612
Yrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt av

Sv: Sukkerarter-sukkeralkoholer

Opprinnelig lagt inn av Alynna, her.

Jeg har også lurt på om de som tåler maltitol og ikke "dør" av diare, tåler det fordi de har bedre evne til å ta opp maltitolen i tynntarmen, før det lager gassverk lenger nede, - ergo de opplever blodsukkertigning.

Jeg vet ikke, men om det er noen leger som kan svare, så hadde jeg blitt glad.

Maltitol har en veldig høy GI....

Jeg også lurte på det før, så jeg ble glad da jeg fikk det bekreftet, men om det var fra en lege akkurat vet jeg ikke. Det er jo logisk også, siden sukkeret må ende en plass. Ender det ikke i tykktarmn så må det jo ha forsvunnet fra tynntarmen inn i kroppen.

Litt på siden: jeg merker blodsukkerstigning(blir hyper) ved inntak av tagatose appelsinsjokolade. Den inneholder mer karbohydrater enn den mørke tagatosesjokoladen. Så nå er det kun den mørke på meg. Men den er egentlig best også.

__________________
Do what you like!
Yrla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat