Vis enkelt innlegg
Gammel 11-01-12, 21:24   #12349
Fedona
Seniormedlem
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Rogaland
Alder: 58
Innlegg: 745
Fedona er en juvelFedona er en juvelFedona er en juvel

Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar

Opprinnelig lagt inn av Kitt, her.

JBKM kan brukes i sauser, men mange av oss reagere på konsistensen det gir. Jækk! Glatt, sleipt, ekkelt.....

Jeg bruker ost eller egg til å jevne sauser eller bare lar fløten koke seg tykk om jeg gidder/har tid! Bittelitt Fiberhusk kan også gjøre nytten, men blir fort grøtete og litt rart!

Det synes jeg også, ang JBKM. Men hva med Glutenmel? Har du prøvd det i saus?

__________________
Min journal

Fedona er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF