Vis enkelt innlegg
Gammel 13-01-12, 20:06   #1
Marella77
Seniormedlem
 
Marella77 sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2011
Hvor: Østlandet
Innlegg: 3.119
Marella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt av

Wok som kineserne!

Her kan du lese hvordan du skal wok´e som kineserne! Men jeg lurer på en ting: Det er anbefalt å bruke soyaolje eller rapsolje til steking... Hvordan er det i forhold til Lavkarbo? Selv bruker jeg denne olivenoljen til steking/wokking. Står at den tåler høy varme, men stoler ikke på det... (Ybarra olivenolje).

Ps, noen som vet om dette er den samme, bare i økonomipakke?

Hva steker dere i? Noen som vet en som er 100 sunn? (utenom cocosa? Liker ikke den smaken!!)

__________________
Marella77 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Prøver å være i ketose hele tiden... Men skeier ut av og til. Har gått ned 33,2 kg på lavkarbo. Svar med sitat