Vis enkelt innlegg
Gammel 13-01-12, 20:25   #10
Marella77
Seniormedlem
 
Marella77 sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2011
Hvor: Østlandet
Innlegg: 3.119
Marella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt av

Sv: Wok som kineserne!

Opprinnelig lagt inn av Dietta, her.

Sjekk ut denne, mulig du finner alt om det meste her: http://www.tv2.no/gmn/disse-matoljen...e-3349480.html

Tusen takk Men det står: Til matlaging som innebærer veldig sterk varme: som wok, frityrsteking og høy varme på panne bør du bruke klarnet smør. Gi smør et oppkok og la melkedelen synke og fettdelen flyte på toppen.
Hvordan skiller man dette fettet fra melkedelen? Setter det kaldt å skraper det av eller? Noen som har prøvd dette?

__________________
Marella77 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Prøver å være i ketose hele tiden... Men skeier ut av og til. Har gått ned 33,2 kg på lavkarbo. Svar med sitat