Vis enkelt innlegg
Gammel 14-01-12, 18:10   #1
FrkMarge
Seniormedlem
 
FrkMarge sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 920
FrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlys

Tilsette frukt i youghurt på egenhånd ...

Det prøvde jeg i dag fordi jeg hadde en illusjon om at det da ville blitt helt som "vanlig" fruktyoughurt bare litt sunnere...
... hvor feil man kan ta

Var et prosjekt til guttungen dette da håp om å unngå "Sprett" med tilsatt ditt og datt...

Jeg tok et beger youghurt naturell og en moden banan og kjørte på med stavmixeren i den tro at dette skulle bli bra...
Det ble det ikke!
For det første ble den helt flytende, tynnere enn drikkeyoughurt
For det andre smakete den skikkelig surt

Jeg haadde oppi noen ss med sukrinmelis og 1/2 ts vaniljepulver... enda er den sur (mye surere enn vanlig youghurt), men noe bedre.

Hva i himmelens navn har de i youghurten for å få den kremet og SØT???

__________________



FrkMarge er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse/LCHF Svar med sitat