Vis enkelt innlegg
Gammel 16-01-12, 19:30   #43
Carisma
Seniormedlem
 
Carisma sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
Carisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastisk

Sv: Wok som kineserne!

Opprinnelig lagt inn av Marella77, her.

Jeg syns ofte det tar litt tid med blomkålen og brokkolien... Men om du kutter i veldig små biter, og har på høy varme, så tar det kanskje 5 minutter? Må bare prøve seg frem... Jeg pøser på med olje, vet ikke om det er riktig da??? Men jeg syns ikke wok går fort! Tar meg over en time å lage en stor wok-gryte, og da steker jeg i 3 panner samtidlig. Tar en evighet å kutte opp alt, samt å steke!

Jeg leste et sted at kineserne bruker bare vann i wokken når de steker grønnsaker, ikke olje. Det fungerer kjemepfint syns jeg, spesielt på brokkoli o.l. Ca en halv dl i panna, steker på høy varme til vannet er borte, da er de passe.

__________________
Persistance pays!
Carisma er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat