Vis enkelt innlegg
Gammel 16-01-12, 20:43   #44
Marella77
Seniormedlem
 
Marella77 sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2011
Hvor: Østlandet
Innlegg: 3.119
Marella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt av

Sv: Wok som kineserne!

Opprinnelig lagt inn av sylwester, her.

Yabra har samme oljene (både kaldpresset og blandet som du har på bilde) i både glass og plast. De i plast er rimeligere.

Jeg steker med høy temperatur i rapsolje (som ikke er virgin/kaldpresset)
Jeg har noen ganger i kaldpressede oljer/cocosa/smør i etter å ha redusert temperaturen (eller koker for suppe el.l.) for å få smaken av de. (Man lærer jo noe av å se på Ole Martin Alfsen).

Da betaler man sikkert bare for flasken da... For den er jo mye kulere

Ole Martin Alfsen? Rema kokken? Jeg har bestil cocosa på iherb nå, så da skal teste det. Om det smaker vondt, skal jeg teste rapsolje Takk for svar, Sylester!

__________________
Marella77 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Prøver å være i ketose hele tiden... Men skeier ut av og til. Har gått ned 33,2 kg på lavkarbo. Svar med sitat