Vis enkelt innlegg
Gammel 16-01-12, 22:58   #7
Carisma
Seniormedlem
 
Carisma sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
Carisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastisk

Sv: En tanke til de som forsvarer gammel norsk husmannskost..

Jeg har også tenkt litt på det der. Jeg har en stebestemor på 95, ingen av hennes søsken var under 100 da de døde, de gjenlevende er høyt oppi nittiåra alle sammen. De drakk melka rett fra kua, kinnet eget smør osv. Ikke noe fettredsel dér, de tok energien der de fikk den fra. Og karbene var definitivt ikke raske og raffinerte. Så jeg tror grunnlaget har mye å si. Vår generasjon, som er i trettiåra nå, har kanskje det dårligste grunnlaget av alle generasjoner. Fettskremte foreldre, men lite oppmerksomhet rundt tilsetninger osv som det om ikke annet har blitt mer av de siste årene.

__________________
Persistance pays!
Carisma er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat