Vis enkelt innlegg
Gammel 19-01-12, 21:34   #1
Dietta
Seniormedlem
 
Dietta sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2009
Hvor: Buskerud
Alder: 59
Innlegg: 5.921
Dietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastisk
Question

Taper kunstig søtning seg i smak ?

Jeg bakte litt lavkarbo til jul. Nærere bestemt marsipan, nøtte/mandeltopper og karamellstenger.
Fulgte oppskriften slavisk på alle, og smakte på røra. Da jeg smakte, synes jeg alle 3 smakte mer enn søtt nok.
Da alt var ferdig, gikk nøttetoppene i fryseren, marsipanen i kjøleskapet og karamellstengene i kakeboks.

Så, på julaften kom alt på bordet. Da syntes jeg at både nøttetoppene og marsipanen hadde mistet myyye av søtsmaken. Karamellstengene var fortsatt like søte som ved røre-smakingen. Jeg brukte flere søtningsmidler i alle 3, så en alene kan ikke få skylda.

Så - jeg lurer på om andre har opplevd det samme. Taper søtningen seg etter at produktet er ferdig ?

__________________
Den som venter på no' godt.....
Dietta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Jeg er ikke tjukk - bare litt for kort.... Svar med sitat