Sv: Pizza/pita som ikke smaker bare egg?
fant denne på funksjonellmat.no
Lavkarbo pizzabunn
GlutenfriLavkarbo
Denne oppskriften gir 4 pizzabunner i porsjonsstørrelse, og er hentet fra den nyeste boken til Sofie Hexeberg og Birthe Storaker "Frisk med lavkarbo - frokost og lunsj", som kan kjøpes i vår nettbutikk.
Ingredienser
4 egg
3 ss fløte
3 ss olje
2 dl revet gulost
2 dl pofiber
1 ts bakepulver
3 ts johannesbrødkjernemel
1 ts salt
Fremgangsmåte
Pisk eggene lett sammen med fløte og olje, og rør inn revet ost.
Bland sammen det tørre, og rør det inn i eggeblandingen.
Del deigen i 4, og kjevle eller trykk dem ut til pizzabunner. Bruk gjerne plastfolie over deigen når du kjevler. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.
Forstek nederst i ovnen ved 225 grader i 10-12 minutter.
Legg på fyllet og stek i ca 7 minutter til osten har smeltet.
__________________
Do what you like!
|