Tråd: Brelett
Vis enkelt innlegg
Gammel 22-01-12, 21:09   #15
Marella77
Seniormedlem
 
Marella77 sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2011
Hvor: Østlandet
Innlegg: 3.119
Marella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt av

Sv: Brelett

Opprinnelig lagt inn av Gerd, her.

Du kan bruke de til salater, dressinger og gjerne tilsette i supper og sauser etter koking

Opprinnelig lagt inn av Dietta, her.


(Må ikke kaset fett vet du - for da kommer lavkarborottene og tar deg )

Opprinnelig lagt inn av Yrla, her.

Marella, du kan steke med kaldpresset rapsolje også, trenger ikke kaste den.

@ Yrla: Vet du hvorfor det står at det ikke egner seg da?
Jeg snakker om denne.

@Dietta: hehe... nei, skal iallefall ikke kaste det ut i vasken...

@Gerd: Takk for tipset til den Rapsoljen, har vært å kjøpt den i dag, og brukte den til steking av kylling. Funket fint! Ps, skal ikke kaste de andre oljene... NÅ har jeg oljer til jeg blir gaaaaamaaaal!

__________________
Marella77 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Prøver å være i ketose hele tiden... Men skeier ut av og til. Har gått ned 33,2 kg på lavkarbo. Svar med sitat