Vis enkelt innlegg
Gammel 22-01-12, 21:28   #18
TrillTrall
Seniormedlem
 
TrillTrall sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 5.374
TrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastisk

Sv: Kyllingkjøttdeig. MUK or not?

Opprinnelig lagt inn av lifejack, her.

2% fett gjaldt vel den dyre laget av kyllingbryst (står i hvert fall på innholdsfortegnelsen at den inneholder 2g fett)

Helt sikkert. I vanlig kyllingkjøttdeig hiver de vel oppi alt de ikke får brukt til noe annet. Greit nok å bruke alt, men... Nei, jeg klarer ikke blandingsprodukter av kylling (pølser og kjøttboller) eller kyllingkjøttdeig, det smaker bare ikke godt.

__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen!

http://lilletrilles.blogspot.no/
TrillTrall er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :) Svar med sitat