Tråd: Brelett
Vis enkelt innlegg
Gammel 22-01-12, 22:54   #17
Marella77
Seniormedlem
 
Marella77 sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2011
Hvor: Østlandet
Innlegg: 3.119
Marella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt av

Sv: Brelett

Opprinnelig lagt inn av Yrla, her.

Fordi den er kaldpresset, tror jeg, men rapsolje til steking er vel også det, så jeg vet ikke helt. Men jeg vet at kaldpresset olje og ikke-steke-cocosa mister noe av verdien sin ved steking. Det er partikler som blir ødelagt ved steking og som kan være skadelig fordi de ikke tåler varmen. Tror dette gjelder ikke-steke-cocosa mest, derfor sier jeg at du kan bruke rapsoljen til steking. Synd å kaste den. Men du kan bruke den med minst mulig skadelig virkning på ikke den høyeste temperaturen, eller på salat eller over kjøtt/fisk kald. Andre enn meg kan komplettere det jeg sier ved å svare på hva forskjellen på steke-rapsolje og den du har er,forhåpentligvis og gjøre oss litt klokere. Jeg ville ikke kjøpt noe annet enn kaldpresset ihvertfall. Og flasken bør være mørk (skjermet mot lys) og på glassflaske. Vet ikke om du ble noe klokere.

Jeg kjøpte den lyse, runde glassflasken fra Odelia... Står at den også er kaldpresset... Skjønner ikke dette her helt jeg... Men-men...

Takk for svar igjen Yrla

__________________
Marella77 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Prøver å være i ketose hele tiden... Men skeier ut av og til. Har gått ned 33,2 kg på lavkarbo. Svar med sitat