Vis enkelt innlegg
Gammel 27-01-12, 00:46   #1
Røsslyng
Medlem
 
Røsslyng sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2011
Hvor: Litt sånn midt imellom..
Alder: 36
Innlegg: 497
Røsslyng er på en erverdig vei

Hvordan veie/lage maten?

Nå lurer jeg litt på hvordan dere som har samboer/mann og familie gjør det med matlagingen
Jeg har jo skjønt at jeg må veie maten nå i starten, så jeg vet hvor mange karber jeg får i meg, men syns det er så vanskelig. Jeg lager jo samme maten til samboeren min og, og etterhvert vil jo prinsen spise det samme som oss. Kun jeg som er på Ketolyse. Bruker dere forskjellige kasseroller og stekepanner, setter dere opp ukesmenye, spiser dere middagsrester? Hvordan vet man hvor mange karber man får i seg når man spiser rester? Ønsker gjerne tips om noen har å komme med

__________________
Delmål 1: 118 kg innen 1.desember!



Røsslyng er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat