Vis enkelt innlegg
Gammel 01-02-12, 07:53   #17
TrillTrall
Seniormedlem
 
TrillTrall sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 5.374
TrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastisk

Sv: Enkelt og godt brød

Opprinnelig lagt inn av Dietta, her.

Da er glutenmelet i hus, og i går ble det bakt igjen.
Tilsatte 6 ss glutenmel, men brødet hevet ikke noe mer enn det gjorde uten
Dette er første gang jeg baker med glutenmel, så jeg vet ikke hvor mye jeg skulle ha brukt. Skal prøve meg med frokostrundstykkene igjen, de som jeg brukte pofiber i i stedet for gl.melet. De ble ganske flate, mens alle som brukte gl.mel fikk de fine og høye.

Er det noen vits i å bruke glutenmel for hevingens skyld om man ikke bruker gjær? Reagerer bakepulver med gluten på samme måte?

__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen!

http://lilletrilles.blogspot.no/
TrillTrall er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :) Svar med sitat