Sv: Bør vi ha dårlig samvittighet fordi vi spiser for mye kjøtt?
Takk for tilbakemeldniger!!
JEG spiser mye mer kjøtt nå enn før. Jeg har alltid vært mest glad i pastaen, poteten og risen når jeg har spist middag. Og de andre måltidene, har jeg spist knekkebrød med lite pålegg på. Nå spier jeg mer pålegg på lavkarob-brødene, og mye mer grønnsaker enn før til middagen. (Noe jeg også savnet fokus på i artikkelen.)
Hvor mye kjøtt er det ok at man spiser hver dag da? Jeg så en plass at det var 500g i uken... Jeg vet jeg spiser mer kjøtt en det! Men når jeg lager mat, er det bare ca 1/4 del av tallerken som er kjøtt. Resten er grønnsaker!
En annenting jeg reagerte på i artikkelen... Det ble skrevet om de fattige og de rike... Men er det ikke sånt med alt da? At de rike bruker design-klær, mens de fattige bruker billig-klær? Og hva med forholdet mellom gull/diamanter og billig-bling-bling?
Skal vi stappe i oss masse korn-mat for å sympatisere med de fattige som bare har råd til korn? Eller kan vi prøve å tenke nytt, og prøve å skaffe bra, billig mat til alle?
|