Vis enkelt innlegg
Gammel 01-02-12, 19:15   #33
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Bør vi ha dårlig samvittighet fordi vi spiser for mye kjøtt?

Opprinnelig lagt inn av Maissa89, her.

Hadde ikke befolkningen hatt behov for så mye meieriprodukter og storfekjøtt hadde det ikke eksistert så mange kuer.

Hva har det med noe som helst å gjøre? Jeg skjønner at intensjonen din er god, og jeg er veldig med deg når det kommer til dyrevelferd. Men er det virkelig sånn at vi spiser så innmari mye kjøtt, da? Jeg synes heller det skal slåes et slag for å spise så mye som mulig av dyret, "alle" skal jo ha indrefileten, og ingen spiser innmat lenger, mat har blitt nærmest kosmetisk, og vi skal ikke utsette oss for det som virker ekkelt, og helst ha så lite nærhet med matkildene våre som mulig. Det synes jeg er veldig trist.

Poenget mitt er vel at vi utnytter ressursene våre helt feil. At folk spiser så himla mye kjøtt på lavkarbo har jeg vondt for å tro. Det er vel sikkert noen ekstremskaldemannere som trykker på med rent kjøtt og fett til et hvert måltid, men de hører vel til mindretallet, og representerer vel mest de tyngste av lavkarboerne, og spiser vel som oftest sånn for en periode. Jeg for min del spiser ikke så veldig mye kjøtt, men sånn akkurat passe. Dessuten spiser jeg kylling, egg og fisk også. Og masse grønnsaker. Jeg spiser dessuten to eller tre ganger om dagen, og samlet sett spiser jeg mindre i volum enn jeg ville gjort på et høykarbokosthold. Det tror jeg ikke jeg er alene om.
Korndyrking i Norge er en dårlig idé. Å gi korn, for ikke å si mais til kyr er en enda dårligere idé. Å dyrke korn hvor man kunne latt kyr gå på utmarksbeite ville gitt både dyrene et bedre liv, kjøttet, og særlig fettet i kjøttet bedre kvalitet, og marka mindre utarming.

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat