Vis enkelt innlegg
Gammel 02-02-12, 08:48   #5
Zincite
Seniormedlem
 
Zincite sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Innlegg: 1.098
Zincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastiskZincite er bare helt fantastisk

Sv: Fritering på lavkarbo/ketolyse

Smult er rent fett.

Fra store norske leksikon:

Sitat:

smult. (av smelte), svinefett, salveaktig, hvitt fett som smelter helt ved ca. 30–35 °C. Fremstilles av svin, hovedsakelig av dyrets indre fettmasse (ister). Består av om lag 50 % oljesyre, 25–30 % palmitinsyre, 12–14 % stearinsyre, 7–12 % linolsyre, 1–2 % linolensyre og mindre mengder tetra-, penta- og heksaensyrer.
Smult brukes til frityrsteking og som fôrfett, dessuten noe til såpeproduksjon m.m.

Zincite er avlogget   Min kostholdsfilosofi: litt egenkomponert Svar med sitat