Sv: Jordskokk
Opprinnelig lagt inn av Mariann S, her.
Inulin er ett kostfiber, og det er vel ikkje det samme som stivelse i ei potet??
Og den pastaen står at det er laga av 'vete', og når en pasta er laga av hvete, er den vel smekkfull av karber.....
kunne ikkje sjå at ordet inulin var brukt om den Dreamfieldpastaen (kanskje eg missa noke).
Har sjøl aldri merka blodsukkerstigning av jordskokk (har ikkje målt)
Den innholder vel hveteglutem, inuling, xantangummi. Hvis det er hvetemel i det så er jo det sikkert det som står for mesteparten av de 5g karbene som skal telles med, men de har sikkert ikke antatt at noe av inulinet skal telles med.
Jeg tror nok at moderat inntak sammen med annen næringsrik kost vil gjøre at blodsukkeret ikke økes så mye pga av det. Det tror jeg gjelder Jordskokk og den pastaen. Jeg har faktisk kjøpt Jordskokk og tenker å lage grateng med den og servere ved siden av rosenkål og reinsdyrstek imorgen 
__________________
Normalvektig siden 22.06.21 
|