Vis enkelt innlegg
Gammel 20-11-05, 03:18   #1
mofe
Seniormedlem
 
mofe sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
mofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastisk

Gresk moussaka

Antall porsjoner: 4

Ingredienser:
500 g kvernet fårekjøtt
1 squash
2 auberginer
1 dl olivenolje
2 ts salt
1 ts pepper
3 store tomater
1 stor løk
1 fedd hvitløk
1 kvast persille
1 1/2 dl fløte
2 egg
1/2 dl revet parmesanost

Tilberedning:
Skjær squash og auberginer i cm-tykke skiver og brun dem i olje i en varm panne. Legg dem over på et papirhåndkle og strø saltet over dem.

Varm olje i en panne og brun finhakket løk og hvitløk sammen med fåredeigen. Rør så inn tomater i små terninger, finhakket persille og pepper. La bunnen surre i 10 minutter.

Legg kjøttsaus, squash og auberginer lagvis i en smurt ildfast form. Visp sammen fløte, egg og ost og hell blandingen over formen. Stek ved 220 grader på midterste rille i ovnen i ca. 45 minutter. Server med masse gresk salat.

__________________
.
mofe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - Svar med sitat