Vis enkelt innlegg
Gammel 20-11-05, 03:29   #1
mofe
Seniormedlem
 
mofe sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
mofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastisk

Asparges med spekeskinke

1 bunt frisk asparges
Spekeskinke
Revet parmesan
Pinjekjerner
Sesamfrø

Tilberedning:
Skjær av de nederste 2-3 cm på aspargesen, og skrell dem. Kokes i saltet vann i 3-4 minutter og avkjøles raskt i kaldt vann. Pinjekjerner og sesamfrø stekes sammen med olje (gjerne en blanding av oliven og f.eks valnøttolje) til de blir gyldne. Legg spekeskinken på tallerken først og fordel 2-4 asparges pr prosjon oppå. Deretter 3-4 ss med pinjekjerner/sesamfrø/olje. Til slutt litt revet parmesan på toppen.

__________________
.
mofe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - Svar med sitat