Vis enkelt innlegg
Gammel 20-11-05, 03:48   #1
mofe
Seniormedlem
 
mofe sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
mofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastisk

Spinat og fetafrittata

150 g spinatblad
1 fedd knust hvitløk
2 egg
2 eggehviter
1/2 dl melk
2 ss revet parmesan
70 g feta, skåret i 1 cm terninger

Forvarm stekeovnen til 200 grader. Ha vaskede spinatblad og hvitløk i en gryte. Legg på lokk, og damp det i 3-5 minutter, til spinaten faller sammen.

Avkjøl spinaten raskt. Klem ut øverflødig væske. Hakk grøvt.

Ha egg, eggehviter, melk og parmesan i en bolle. Visp sammen. Rør inn spinaten. Smak til med salt og nykvernet pepper.

Fordel blandingen i seks nuffinsformer, fyll trekvart fulle.
Legg tre fetaterninger på toppen av hver form, og klem dem lett ned i røren. Stek i 15 minutter, eller til de er gyllengule og har satt seg.

__________________
.
mofe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - Svar med sitat