Denne må jeg bare dele med dere. Denne ble så farlig god, at jeg klarte å spise meg stappmett!!! Så nå blir det ikke noe mer mat i dag, hehe... Laks alá Marella: (4 porsoner) 450g Salmalaks 3 dl Fløte 3 ss Creme fraiche 1 Blomkål 1 Brokkoli 2 Gulrøtter 15 cm Purreløk 1 grønn Chilli (husk å ta ut frøene inni!) 1/2 Lime 1 kyllingbuljong terning 2 dl vann Hvit Pepper Seltin Salt 1 ss smør Litt stekeolje. (f.eks Rapsolje) How to do this: Kok opp ca 1 dl vann, legg i buljongterningen og 1 ss smør, og rør rundt. Bruk en sånn stålsil til å dampe grønnsakene. Skjær brokkoli og blomkålen i buketter. Skjer gulroten i ringer. Ha dette i silen, salte litt og legg på lokk. Dampes helt til det blir mørt. Stek laksen i olje på høy varme. Raskt. Krydre med hvit pepper. Tilsett fløte og creme fraiche. Skvis over lime. Skjær opp purreløken i strimler og den grønne chilien i små biter etter tynne ringer. Legg dette i sausen/laksen. La det småkoke litt. Hell over det kokende vannet fra grønnsakene når de er ferdig. (Husk å løfte ut stålsilen med grønnsakene først.) Server grønnsakene og laksen med litt saus over. Mmmmm....