Vis enkelt innlegg
Gammel 15-02-12, 03:02   #12734
Glorfinia
Medlem
 
Glorfinia sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2010
Hvor: Tønsberg
Alder: 42
Innlegg: 361
Glorfinia er virkelig snillGlorfinia er virkelig snillGlorfinia er virkelig snillGlorfinia er virkelig snill

Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar

Nytt spørsmål sånn på rappen til dere matflinke: jeg har planer om å lage ricottagnocchi. I oppskriten står det 4-5 spiseskjeer fint mel, tror dere det funker å bruke kokosmel i stedet? Det skal i blant annet parmesan og Gamle Telemark, og muskat, salt og pepper. Er det nok til å kamuflere kokossmaken tro? Er eventuelt proteinpulver et bedre alternativ? Hilsen kjøkkennoob.

__________________
Glorfinia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF