Usikker på prosenter på fett og proteiner
Hei alle sammen!
Nå lurer jeg fælt her.Er jo ny og holder på å sette meg inn i lavkarbo og hvordan det fungerer.Etter prøving og feiling i en drøy uke nå så har jeg bestemt meg for å telle karbohydratene skikkelig,slik at jeg endelig får senket insulin dosene mine (har diabetes type 1).Tingen er at jeg er litt usikker etter å ha regnet på dette på diett.no.Jeg har strammet inn litt på alt her for å komme på en ca 20 kb pr dag,noe som er anbefalt diabetikere+at jeg tenker det er viktig for meg som skal ned i vekt.Er det noen som ville være så snille og se litt på det her? Er rett og slett redd for at det er feilfordelt når det gjelder fett og proteiner og alt dette...
Beskrivelse: Fett:82% Protein:16% Karbo 2%
Dagsmeny # 1:
Frokost: Omelett av
2 stk egg
2 ss fløte
50 g bremykt(tror ikke jeg bruker så mye men la på litt bare for å være sikker)
2 ss majones
100 g bogskinke
50 g ost
Lunsj: Tunfiskmix
i boks tunfisk i olje
15 g sennep
1 dl majones
sylteagurk-lake
Mellommål: 5 ss cottage cheese
1 dl fløte
1 ts kanel (kanel har faktisk utrolig mye karbohydrater,2,4 kh i en ts!)
Middag:300 g røkt laks
2 egg til eggerøre
4 ss majones
50 bremykt
Dette blir altså 16,89 karbohydrater tilsammen.Skjønner at jeg kan øke bittelitt,men lar det være "slingringsmonnet" mitt foreløbig.
Hva tror dere??
Setter stooor pris på svar
__________________
ágætis byrjun,this is a pretty good beginning
|