Sv: Velkommen til spørsmål & svar
Opprinnelig lagt inn av Marella77, her.
nytt sp.mål.
Er tagatose like trygt som sukrinmelis? I forhold til GI og blodsukker, og vektøkning osv....?
Hvor mye tagatose tilsvarer 1 dl sukrinmelis? Kan man bruke tagatose i alle kaker hvor det står sukrin?
stevia, flytende, vanilje... er det også trygt å bruke? Eller kan man gå på en smell med disse søtstoffene?
Setter pris på hjelp... 
tagatose har kalorier,men svært lav GI, GI på 2, så sukrin er bedre, og stevia har null kalorier også. Tagatose er egnet til å karamellisere og smaker bedre enn sukrin i marengs. Tagatose søter dobbelt av vanlig sukker fordi produktet inneholder også isomalt, men sukrin søter 75% av det sukker gjør, så ta mindre tagatose når du skal erstatte sukrin med det.Kun max 20 % av tagatose opptaes av kroppen. Den inneholder 1,5 kcal pr gram.
__________________
Do what you like!
Sist redigert av Yrla : 20-02-12 kl 15:11.
|