Vis enkelt innlegg
Gammel 24-02-12, 10:26   #2
Yrla
Seniormedlem
 
Yrla sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 4.612
Yrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt av

Sv: ville ikke ha myke knekkebrød:(

Vent på andre svar men jeg tror man kan tilsette ekstra vann og/eller la de stå i ovnen lengre på lavere temperatur. Kanskje etter at de er ferdigstekt og varmen slått av med døra åpen f.eks og ikke legge de bort for tidlig i en boks. Jeg har det motsatte problemet fordi jeg bruker proteinpulver i baksten, da blir det tørt. Så det kan brukes for mer tørrhet. Mandelmel gjør kjeks mykere enn proteinpulver har jeg sett.

__________________
Do what you like!
Yrla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat