Vis enkelt innlegg
Gammel 26-02-12, 02:32   #9
Åssi
Medlem
 
Medlem siden: Jan 2012
Hvor: Paris
Innlegg: 246
Åssi er på en erverdig vei

Sv: Bacon fra First Price

First Price produktene er vanligvis like bra som de "originale" produktene, og blir produsert i de samme produksjonsområdene, med de samme ingrediensene, og av de samme merkene. Det er veldig dyrt å forandre hele produksjonsmetoden, så de "sparer" heller inn pengene på litt kjipt design (som det egentlig er mye arbeid bak). Slik får de kunder i alle "pengegrupper", for folk som fokuserer mer på "kvalitet" enn på pris kjøper heller de dyrere produktene, men går likevel i overskudd ettersom folk uansett kjøper.

or so I´ve heard

Fra http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.6495889

"Der finner vi at billigosten er produsert på Synnøve Findens anlegg i Alvdal. First Price kokt skinke og wienerpølser er produsert hos Fatland Sandefjord, mens First Price fryst kyllingfilet er produsert av Nortura Rakkestad, det samme anlegget som leverer Prior-kylling."

Åssi er avlogget   Min kostholdsfilosofi: egenkomponert LC(hf) Svar med sitat