Vis enkelt innlegg
Gammel 27-02-12, 20:12   #1
Fluke83
Medlem
 
Fluke83 sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: Røyken
Alder: 42
Innlegg: 81
Fluke83 er på en erverdig vei

Fin eller grov fiberhusk (psylliumhusk) i Nannahs knekkebrød?

Nå har jeg lest gjennom 27 sider med lovord om Nannah's knekkebrød, har tenkt på å bake de flere ganger, men har ikke fått surret meg til å gjøre det ennå...

Mitt store spørsmål er som det står i overskriften, hvilken type fiberhusk bruker man?
Jeg har lest hele tråden, og den kan virke som "alle" bruker de knuslete små gule posene med det finmalte pulveret som gjør alt vått det kommer i kontakt med til betong.........

Har hørt andre skrekkhistorier om oppskrifter hvor det ikke er spesifisert hvilken type man skal bruke og hvor det egentlig bare funker med enten den eller den andre.

Er det noen som har prøvd å lage Nannah's knekkebrød med Psylliumhusk i den store gule boksen fra Lepicol..?

__________________


Fluke83 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent LCHF, stort sett ;) Svar med sitat