Sv: Velkommen til spørsmål & svar
Opprinnelig lagt inn av Carisma, her.
Salmalaksen ville jeg vært forsiktig med... Hiv den heller i fryseren.
Hvorfor akkurat salmalaksen? Har du hørt at den blir fort dårlig? Ps, mener du at bakterier dør i fryseren eller? Jeg stekte den, og spiser av den i dag. Og tenker å gjøre det i morra... Men om jeg fryser restene nå, er det da tryggere å spise det i morra?
Opprinnelig lagt inn av Yrla, her.
Ja, dessuten er siste forbruksdag litt underdrevet tidsmessig for å være på den sikre siden. Egg kan man bruke langt over tiden det går ut. Det visste ikke jeg før så jeg har kasta mange egg unødvendig. Lukt på det Det gjorde de i gamle dager.
Ja, egg bruker jeg også lengre. Men er det noe som lukter vondt FØR utløpstiden, skal man da kaste det? Syns ofte kyllingfilet lukter ille når jeg åpner pakken... Også hendt med karbonadedeig...
Ps, takk for svar jenter!
|