Vis enkelt innlegg
Gammel 28-02-12, 10:00   #824
Marella77
Seniormedlem
 
Marella77 sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2011
Hvor: Østlandet
Innlegg: 3.119
Marella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt avMarella77 har veldig mye å være stolt av

Sv: Velkommen til spørsmål & svar

Opprinnelig lagt inn av Carisma, her.

Salmalaksen ville jeg vært forsiktig med... Hiv den heller i fryseren.

Hvorfor akkurat salmalaksen? Har du hørt at den blir fort dårlig? Ps, mener du at bakterier dør i fryseren eller? Jeg stekte den, og spiser av den i dag. Og tenker å gjøre det i morra... Men om jeg fryser restene nå, er det da tryggere å spise det i morra?

Opprinnelig lagt inn av Yrla, her.

Ja, dessuten er siste forbruksdag litt underdrevet tidsmessig for å være på den sikre siden. Egg kan man bruke langt over tiden det går ut. Det visste ikke jeg før så jeg har kasta mange egg unødvendig. Lukt på det Det gjorde de i gamle dager.

Ja, egg bruker jeg også lengre. Men er det noe som lukter vondt FØR utløpstiden, skal man da kaste det? Syns ofte kyllingfilet lukter ille når jeg åpner pakken... Også hendt med karbonadedeig...

Ps, takk for svar jenter!

__________________
Marella77 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Prøver å være i ketose hele tiden... Men skeier ut av og til. Har gått ned 33,2 kg på lavkarbo. Svar med sitat