Vis enkelt innlegg
Gammel 28-02-12, 11:33   #825
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Velkommen til spørsmål & svar

Jeg har brukt salmalaksen etter utløpsdato uten problemer. Kjøper bare til halv pris rett for utløpsdato, ellers så er den jo så innmari dyr!
Men sånn rent generelt er dårlig fisk ikke akkurat sunt, liksom!
Er fisken stekt, holder den seg jo noen dager(2-3) til i kjøleskapet!
Og ja, bakterier dør i fryseren. Fisk til sushi og gravlaks skal vel feks helst ha vært frossen om du ikke vet at den er blodfersk!

Egg holder seg ca 3 måneder etter det som står på pakken. Dumme EU- regler har gjort at de måtte sette så kort holdbarhet. Som om vi har slamonella og sånt tull her i landet, liksom!

Når du åpner kylling(og annet) før utløpsdato og det lukter vondt, er det bare gassen som er sprøytet inn i pakken for at kjøttet skal se apetittelig ut som lukter. Merker det særlig på kylligfilet og kyllingkjøttdeig, ja!

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat