Vis enkelt innlegg
Gammel 29-02-12, 22:00   #7
Alynna
Seniormedlem
 
Alynna sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Sandvika
Innlegg: 524
Alynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt liktAlynna er veldig godt likt

Sv: Tilberede tynnribbe uten at det smaker "jul"?

Andreas Viestad hadde også en oppskrift på porchetta nylig:

http://www.dagbladet.no/2012/02/03/m...stad/20068599/

Hellstrøm har laget en søtsyrlig honningglasert ribbe som spises omtrent som spareribs, Jeg kjøpte akkurat boken "Ingrid og Eyvinds livretter" og den så snadder ut. Den er på salg på ARK nå til 199, og inneholder mye lavkarbovennlig mat, eller mat som kan gjøres lavkarbo med enkle grep

Alynna er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Mest smak igjen for hver karbohydrat :) Ketolyse om jeg ønsker å gå ned i vekt. Svar med sitat