Vis enkelt innlegg
Gammel 05-03-12, 18:21   #26
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk

Sv: Sjokolade ... Litt forvirret ...

Opprinnelig lagt inn av Marella77, her.

Så da bruker du vanlig sjokolade til bakverk? Fra Freia? 70%? Får man ikke luft i magen av den?

Takk for tilbakemelding Gerd og dere andre

Sjelden jeg baker, men lager jeg f.eks kladdkaka, så bruker jeg sjokolade fra sukkerfritt ( den mørkeste)

Ellers så bruker jeg å spise et par ruter 70% sjokolade som lørdagskosen

Mørsk sjokolade skal ikke tygges, men la den smelte i munnen, da får den en helt annen smak og aroma

Jeg får ikke luft i magen av 70% sjokolade.

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat