Vis enkelt innlegg
Gammel 02-12-05, 18:21   #7
Iset
Seniormedlem
 
Iset sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 45
Innlegg: 10.031
Iset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastisk

Sv: Ziggy eller andre; jeg tenkte å lage denne delfiakaka idag:

Denne?

500 gr delfiafett
375- 500 gr 70% sjokolade
1 dl kremfløte
150 gr mandler
150 gr hasselnøtter
80 gr usøtet kokosmasse
12 hele egg

Fra dette innlegget:

http://forum.lavkarbo.no/showpost.ph...1&postcount=13

Der er det jo verken gelatin eller eggehvite. Får litt sånn avsmak av gelatin jeg, etter at jeg laget en sjokolademousse (lavkarbo) på 17. mai i år, den hadde en helt vemmelig konsistens pga gelatinen.
Gele går greit, men gelatin i en delfiakake?? Sikker på at den ikke blir litt sånn "skjelvende" da? :kvalm:

__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
Iset er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer Svar med sitat