Vis enkelt innlegg
Gammel 01-04-12, 17:28   #7
Yrla
Seniormedlem
 
Yrla sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 4.612
Yrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt av

Sv: Marianns valnøttmarsipan - påska er redda

Opprinnelig lagt inn av senka, her.

Må jeg ha tragant og tagatesse,kan jeg bytte det ut med noeDet ser så godt ut,elsker valnøttervil lage det til påske

du må ikke ha tragant men konsistensen blir litt løsere da. Du kan fint bruke sukrinmelis. Det søter som sagt 25% mindre enn sukker.

__________________
Do what you like!
Yrla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat