Vis enkelt innlegg
Gammel 04-04-12, 08:23   #40
helenemor25
Medlem
 
helenemor25 sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 88
helenemor25 er på en erverdig vei

Sv: Marianns ostekake

Opprinnelig lagt inn av Mariann S, her.

For å vere heilt ærlig veit eg ikkje, men i den høgkarbekaka er det 125 g melis.
Då vil eg tru ca ca 75 g sukrin og ta den mengda av splenda som tilsvarer ca 25 g i tillegg for å få vekk den kalde sukrinsmaken.
Prøv deg fram, ikkje ha oppi all søtinga på en gong.

Siden det er 50 g tagatesse i nøttebotnen, vil kanskje samme søtingmengda vere passe der også
Lykke til

Prøvde meg frem,3 ss med sukrin i botn, og 100g med sukrinmelis Tror det ble bra,skal smake på den idag Er ikke så glad i splenda,så jeg droppa den

helenemor25 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: skaldeman /lavkarbo :) Svar med sitat