Re: Ketose/lavkarbo, tarmbakterier og sydenmage ...
Om man er mer mottagelig for "sydenmage" på lavkarbo vet jeg ikke.. Maten som forårsaker magesjau er jo oftest salat, kjøtt, oster osv. så når man spiser mer av dette er det kanskje logisk nok større fare for at man blir sjuk også. Men så lenge du følger de vanlige rådene om å ikke spise lunka kjøtt, ferskost, buffetmat og rå/uskrella grønt osv. burde det jo gå bra. Da jeg var på ferie spiste jeg Idoform Travel hver dag (og 1 uke før reise), og jeg var den eneste som ikke ble dårlig i magen, selv om vi alle spiste stort sett det samme (jeg var også den eneste som tok Idoform).
For å fore bakteriene kan du jo sørge for å få i deg litt creme fraiche, rømme, tyrkisk yogurt, skyr og lignende i tillegg, dette er jo lavkarbo? Kan tenke meg bakteriene blir mer levedyktige i tarmen da enn hvis du kun får de i deg via tabletter, men vet ikke sikkert..
Sist redigert av shailene : 04-04-12 kl 13:16.
|