Vis enkelt innlegg
Gammel 07-04-12, 15:07   #10
Cassiopeia
Seniormedlem
 
Cassiopeia sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 582
Cassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snill

Sv: Langtidssteking/baking

Jeg langtidssteker det meste jeg, pakker i folie eller pose sammen med grønnsaker og krydder, og stiller inn ovnen så nær den endelige kjernetemperaturen som mulig.
Det er ikke alltid jeg bryr meg å brune kjøttet en gang, det hender rett som det er at kjøttet går rett fra frys til ovn.

Jeg lager gjerne langstekt lårtunge av storfe eller vilt, og folk nekter å tro meg om jeg sier hva det er.

Det ser ut som indrefilet, smaker som indrefilet, og er mørt som indrefilet.
Så da ER det vel indrefilet da?

__________________



Journalen min
Cassiopeia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert er vel beste ordet. Nesten ketogent, men ligger nærmere Lindberg enn Ketolyse nå Svar med sitat