Vis enkelt innlegg
Gammel 07-04-12, 20:31   #3
TrillTrall
Seniormedlem
 
TrillTrall sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 5.374
TrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastisk

Sv: Magesyre og kunstig søtning

Opprinnelig lagt inn av Yrla, her.

jeg har det motsatte problemet, for lite, magnesium kan du prøve, det nøytraliserer syra.
jeg er nødt til å ta det(magnesium) utenom måltidet for at det ikke skal gå utover fordøyelsen av maten. om du drikker te til måltidet utvannes syra, det er det jeg gjør, og det er jo ikke så lurt.

Magnesium tok jeg forleden dag etter å ha lest om det på nettet og det hjalp veldig godt og raskt. Jeg tror det beste er å holde seg unna de matvarene som gir smerter, i alle fall så godt det lar seg gjøre. Og jeg _må_ jo ikke drikke te hver dag, men det er fryktelig godt da!

__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen!

http://lilletrilles.blogspot.no/
TrillTrall er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :) Svar med sitat