Vis enkelt innlegg
Gammel 08-04-12, 12:48   #11
TrillTrall
Seniormedlem
 
TrillTrall sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 5.374
TrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastisk

Sv: Magesyre og kunstig søtning

Opprinnelig lagt inn av Kanutten, her.

Du kan prøve drikket et glass med eplecidereddik før måltidet. Det skal reduserer syra.

Utspedd cider seff. Skal også funke med sitronvann.

Eplecidereddik? Jeg prøvde det for ørten år siden, skulle virke slankende visst, og jøjje meg for noe grusomt! En ss i et glass vann eller noe sånt. *grøss* Skal det hjelpe altså? Hm. Sitronvann høres adskillig bedre ut.

Men om jeg reduserer syreinnholdet i magesekken på den måten, vil ikke da kroppen fortsette å produsere bare mer syre og problemet opprettholdes? Eller vil syretilførsel gjøre at kroppen roer ned syreproduksjonen? Det høres jo mer logisk ut.

__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen!

http://lilletrilles.blogspot.no/
TrillTrall er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :) Svar med sitat