Tråd: Undervektig
Vis enkelt innlegg
Gammel 09-04-12, 00:58   #26
BenteR
Seniormedlem
 
BenteR sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: 770 meter over havet
Innlegg: 4.055
BenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastisk

Sv: Undervektig

Lavkarbo burde jo være kjempe-enkelt selv om hun bare kan spise dagens. Middager er rimelig like for meg i dag som de var før med unntak av at jeg ikke spiser poteter, ris eller pasta. I stedet spiser jeg mer grønnsaker. De aller fleste steder der jeg har spist har det ikke vært problem og bytte poteter, ris eller pasta med mer grønnsaker.
For og øke fettmengden kan hun f.eks. ha med seg nøtter og knaske i seg, eller lage en god dressing som hun kan oppbevare på jobb.
De hotellene jeg har jobbet på har iallefall ikke slike ting vært vanskelige i det hele tatt.
Og ellers er det som de andre sier; ha med matpakke. En god frokost med f.eks. omelett av egg, bacon, fløte, ost + grønnsaker sitter unna ganske mye lenger enn ei skål med cornflakes, og dere spiser vel kanskje sammen til kvelds?
Spiser man karbohydrater så blir man fort sulten igjen, og sliter hun f.eks. med et svingende blodsukker, så er karbohydrater fiende nummer en.
Gubben min MÅ ha noe og tygge på jevnt og trutt og magen skriker etter mat når han øker karbohydratene. Med fett som næringskilde går det mye lenger tid før han har brukt opp energien og han slipper blodsukkersvinginger, svimmelhet og "må ha mat nå-følelsen"

__________________
En reise på 1000 mil begynner med 1 skritt.
BenteR er avlogget   Min kostholdsfilosofi: diabetiker, max 5 karbo pr.måltid Svar med sitat