Vis enkelt innlegg
Gammel 10-04-12, 01:23   #3
Huldr
Gudinne
 
Huldr sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2004
Hvor: Oslo
Alder: 53
Innlegg: 11.131
Huldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastisk

Sv: Forvirring ang kunstig søtning

Og så er det ikke alle disse som er definert som kunstige søtningsmidler, da. Sukrin (erythritol), stevia og tagatose er ikke kunstige i seg selv. Men som Shailene sier, det har med smak å gjøre, og bakeegenskaper, f eks vil ikke sukrin karamelliseres, men det kan tagatose osv.

Natreen og Splenda (sukralose) er som Shailene sier omdiskuterte, og for min del har jeg gått helt bort fra å bruke noen av dem.

Huldr er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Intuitivt Svar med sitat