Vis enkelt innlegg
Gammel 19-04-12, 09:26   #1
Elewyn
Medlem
 
Elewyn sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2012
Alder: 44
Innlegg: 219
Elewyn er ny på veien

Elewyns favorittsaus til kylling- og svinefilet

Oppskriften holder til 4 porsjoner.
Totalt er det ca. 7-8g karbohydrater i den, så regn med 2g til en porsjon for å være på den sikre siden.

0,75 dl vann
1/2 kyllingbuljong
1 fedd hvitløk
1/2 boks creme fraishe
masse (tørket) kruspersille

Ta vann, buljong, hvitløk og kruspersille (1-2 spiseskjeer) i en kjele, kok opp, ta av platen med en gang vannet koker og buljongen er løst opp og bland inn creme fraishe.

Mmmmm, god saus med mye smak

Jeg pleier å ha en godt krydret kyllingfilet til og masse brokkoli med litt smør over.

Elewyn er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat